יש לך 0 מוצרים בסל הקניות
  |    |  אודות  |  יצרת קשר  |  התחבר | משתמש חדש  |  אורח/ת  |  מעקב הזמנות 054-2196060  |   סל קניות (0)

צאנה (חומוס) מסאלה-תבשיל עם חומוס

ראשי >טעימות מהמטבח ההודי>צאנה (חומוס) מסאלה-תבשיל עם חומוס

צ'אנה מסאלה (Chana Masala)

מצרכים ל-4 מנות: 1 כוס גרגרי חומוס יבשים.

  •  רסק מעגבניה טריה
  • 2 כפות רסק עגבניות מקופסה
  •  בצל קצוץ גס
  •  פלפל חריף (לפי הטעם האישי)
  •  2 כפות שמן
  • 4 שיני שום כתושות
  • כפית ג'יניג'ר טרי מגורר
  • כפית כמון
  •  כפית וחצי פפריקה מתוקה
  •  כפית גאראם מסאלה
  •  חצי כפית כורכום
  • כפית סוכר
  • חצי כפית פלפל שחור
  •  חצי כפית מלח (לפי הטעם)
  •  כוס מים
  •  כף מלימון סחוט
  • מספר עלי כוסברה טריים. 

    אופן ההכנה: יש להשרות במים ללילה את החומוס. לשים את החומוס בסיר, לכסות במים ולבשל עד שהחומוס מתרכך, ובסיום לסנן את הגרגרים מהמים. בסיר נפרד לחמם על אש בינונית 2 כפות שמן, ולטגן בצל קצוץ, שום וג'ינג'ר עד שהבצל מזהיב. להוסיף פלפל חריף, כמון, פפריקה, גאראם מסאלה, כורכום, ולערבב כ3-4 דקות. להוסיף לסיר רסק מעגבנייה הטריה ו2 כפות רסק מקופסה, לערבב דקה-שתיים ולשפוך כוס מים ולאחריה את גרגירי החומוס. לתבל במלח, פלפל לערבב ולהוסיף גם את הסוכר ולבשל כ10-15 דקות על אש נמוכה. בסיום להוסיף כף לימון סחוט ולקשט בעלי כוסברה ובצל קצוץ.

צ'אנה מסאלה (Chana Masala)

מצרכים ל-4 מנות: 1 כוס גרגרי חומוס יבשים.

  •  רסק מעגבניה טריה
  • 2 כפות רסק עגבניות מקופסה
  •  בצל קצוץ גס
  •  פלפל חריף (לפי הטעם האישי)
  •  2 כפות שמן
  • 4 שיני שום כתושות
  • כפית ג'יניג'ר טרי מגורר
  • כפית כמון
  •  כפית וחצי פפריקה מתוקה
  •  כפית גאראם מסאלה
  •  חצי כפית כורכום
  • כפית סוכר
  • חצי כפית פלפל שחור
  •  חצי כפית מלח (לפי הטעם)
  •  כוס מים
  •  כף מלימון סחוט
  • מספר עלי כוסברה טריים. 

    אופן ההכנה: יש להשרות במים ללילה את החומוס. לשים את החומוס בסיר, לכסות במים ולבשל עד שהחומוס מתרכך, ובסיום לסנן את הגרגרים מהמים. בסיר נפרד לחמם על אש בינונית 2 כפות שמן, ולטגן בצל קצוץ, שום וג'ינג'ר עד שהבצל מזהיב. להוסיף פלפל חריף, כמון, פפריקה, גאראם מסאלה, כורכום, ולערבב כ3-4 דקות. להוסיף לסיר רסק מעגבנייה הטריה ו2 כפות רסק מקופסה, לערבב דקה-שתיים ולשפוך כוס מים ולאחריה את גרגירי החומוס. לתבל במלח, פלפל לערבב ולהוסיף גם את הסוכר ולבשל כ10-15 דקות על אש נמוכה. בסיום להוסיף כף לימון סחוט ולקשט בעלי כוסברה ובצל קצוץ.
X סגור חלון