יש לך 0 מוצרים בסל הקניות
  |    |  אודות  |  יצרת קשר  |  התחבר | משתמש חדש  |  אורח/ת  |  מעקב הזמנות 054-2196060  |   סל קניות ()

קולפי מנגו ( (Mango kulfi)

מצרכים לכ-10 יחידות:

  • חלב מרוכז 400 מ"ל (לצנן לפני ההכנה)
  •  שמנת מתוקה להקצפה 38% (250 מ"ל)
  •  כוס מחית מנגו (1-2 מנגו טריים ומרוסקים למחית)
  •  ½ כפית שטוחה הל
  • קמצוץ זעפרן קצוץ.
  • מעט שקדים ופיסטוקים קצוצים.

    אופן ההכנה: מקציפים את החלב המרוכז עד לקבלת בועות, מוספים את מחית המנגו, מערבבים ומניחים בצד.מקציפים בנפרד את השמנת המתוקה עד לקבלת קצפת רכה ומוסיפים את ההל והזעפרן. מקפלים לתוך הקצפת את החלב המרוכז ולבסוף, אם רוצים, מוסיפים את הפיסטוקים והשקדים הקצוצים. יוצקים לתוך כוסות קטנות ומכניסים למקפיא ל-4 שעות לפחות.

..

 

קולפי מנגו ( (Mango kulfi)

מצרכים לכ-10 יחידות:

  • חלב מרוכז 400 מ"ל (לצנן לפני ההכנה)
  •  שמנת מתוקה להקצפה 38% (250 מ"ל)
  •  כוס מחית מנגו (1-2 מנגו טריים ומרוסקים למחית)
  •  ½ כפית שטוחה הל
  • קמצוץ זעפרן קצוץ.
  • מעט שקדים ופיסטוקים קצוצים.

    אופן ההכנה: מקציפים את החלב המרוכז עד לקבלת בועות, מוספים את מחית המנגו, מערבבים ומניחים בצד.מקציפים בנפרד את השמנת המתוקה עד לקבלת קצפת רכה ומוסיפים את ההל והזעפרן. מקפלים לתוך הקצפת את החלב המרוכז ולבסוף, אם רוצים, מוסיפים את הפיסטוקים והשקדים הקצוצים. יוצקים לתוך כוסות קטנות ומכניסים למקפיא ל-4 שעות לפחות.

..

 

יש לך שאלה? בוא נשוחח ב-WhatsApp