מטבעות "פאני פורי" לטיגון עמוק/אפיה בתנור מוצר פרימיום, ייצור מחברה בינלאומית שעומדת בתנאי ייצור בינלאומיים בעלת תעודת ISO ללא חומרים משמרים וצבעי מאכל. מטבעות "פאני פורי (Pani Puri) החטיף ההודי המסורתי על בסיס קמח חיטה. מגיע באריזות של 200 גרם כ 90 יחידות. הוא מתאים להכנה מהירה בטיגון בשמן עמוק חם או באפיה בתנור . מטבעות פאני פורי של חברת ראגה גלובל טריידינג עם אחוז של 95-98 אחוז שהמטבעות מתנפחות בטיגון. ממלאים סיר או מחבת בשמן עמוק וממתינים עד שהשמן חם בטמפרטורה של כ 160 מעלות, מכניסים את מטבעות הפאני פורי לשמן העמוק למשך כ-30 שניות. מוציאים מהשמן את המטבעות שהתנפחו לגודל כדורי פינגפונג. אפיה בתנור: לחמם את התנור ל160 מעלות להניח את המטבעות על מגש אפיה ולהתיז מעט שמן על המטבעות ולאחר שהתנפחו וקיבולו צבע מוזהב לחורר ולמלא. מחוררים את "פורי" וממלאים על פי רצונכם. * כדי לשמר את הפריכות מומלץ לשים בשקית ניילון ולקשור ולהשתמש סמוך להגשה. *מומלץ להוסיף מלמעלה או באמצע אחד מהחטיפים הבאים. תוספות למילוי פאני פורי *חטיף שאוו דק (ביסלי דק ופריך) עשוי קמח חומוס. *חטיף שבבי תפוחי אדמה וקשיו. *חטיף קורנפלקס פריך בתוספת קשיו ובוטנים (פיקנטי). *צ'אטני מנגו פיקנטי. *צ'אטני מנגן מתוק. *צ'אטני מייגור גראיי מומלץ להוסיף בשכבות. כשר ועד רבנות OK באישור הרבנות הראשית לישראל. מתכונים לפאני פורי מתפרסמים בקטגורית טעימות מהמטבח ההודי להזמנות למטבח הסיטונאי חייגו 0542196060
דגם: Fryloo שם יצרן: Chhajed זמן אספקה: 7-10 ימי עסקים תכולה: 200 גרם (10 ₪ ל-100 גרם)
|