אי עם מרכיבים טבעיים על בסיס גינגר( זנגביל) תה ואבקת חלב, נמס בכוס, במשרד בטיול או אחרי יום עבודה אין צורך לעמוד ולהרתיח ולהכין צאי, מזוג את תוכן השקית לכוס הוסף מים חמים ערבב את הצאי והמשקה מוכן לשתיה. הקופסא מכילה 10 שקיות כל שקית במשקל 14 גרם להכנת 10 כוסות צאי עם לימונית, באישור משרד הבריאות. הגי'נג'ר הוא צמח רב שנתי שהחל את דרכו במזרח הרחוק, אך בימי האימפריה הרומית יובא גם למזרח התיכון. הוא מוזכר אפילו בכתבים היהודיים, כחומר לעיסה למניעת ריח פה רע. לאחר נפילת האימפריה הרומית החלו שבטים ערבים לסחור בו ומהר מאוד הוא החל להתפשט לאפריקה ואמריקה. כיום הוא מגודל בעיקר בהודו, סין, אינדונזיה, נפאל וניגריה. מה הופך את הגינג'ר לכל כך בריא? הג'ינג'ר מכיל רכיב כימי ייחודי שנותן לו את טעמו ואחראי למרבית יתרונותיו הבריאותיים, ג'ינג'רול. רכיב זה הוא קרוב משפחה של הקפסאיצין והפפרין, החומרים הפעילים בפלפל הצ'ילי ובפלפל השחור, וכאמור הג'ינג'רול הוא זה שמעניק לשורש הזנגביל את טעמו החריף-מרענן. לאחר בישול או ייבוש, תהליכים כימיים מביאים להפקתם של שני רכיבים כימיים נוספים, זינגרון, ושוגאול. שלושת הכימיקלים האלה נחקרו במגוון תחומים ונמצאו כבעלי השפעות חיוביות על שלל בעיות רפואיות בגוף האדם. כיצד עוזר הג'ינג'ר לבריאות שלנו? מסייע למגוון רחב של בעיות עיכול כבר אלפי שנים שהסינים וההודים משתמשים בזנגביל כצמח מרפא לכאבי בטן. משכך כאבי שרירים ודלקות פרקים מונע בחילות והקאות אכילת ג'ינג'ר וספיגתו בגוף טרם הטיפול יכולה להפחית את הבחילות עקב תכונתיו האנטי דלקתיות. כאמור, את מה שהמדע מוכיח עכשיו, תרבויות המזרח העתיקות מיישמות כבר אלפי שנים, גם בנושא של הקאות ובחילות.
שם יצרן: Girnar זמן אספקה: 7-10 ימי עסקים תכולה: 10 שקיות (3 ₪ ליחידה)
|